Oferta detartaj profesional 150 lei

Oferta detartraj! Profita de oferta de detartraj cu ultrasunete si periaj profesional pentru ambele arcade in cadrul cabinetului stomatologic Cris Smile!

Numai acum 150 lei pentru ambele arcade pentru detartraj si periaj profesional!

Ce este Detartrajul? SI DE CE DETARTRAJ?

Procedura specifica de indepartare profesionala a tartrului depozitat pe suprafata dintilor si a maselelor, poarta denumirea de detartraj. Specialistul stomatolog, dupa o analiza amanuntita a cavitatii orale, actioneaza pentru eliminarea depunerilor de tartru si de placa bacteriana calcificata prin procedura de detartraj cu ultrasunete si periaj profesional.
Folosirea celor mai performante instrumente cu ultrasunete le garanteaza pacientilor nostri indepartarea delicata si de durata aplacii bacteriene. Spre deosebire de instrumentele mai putin evoluate, tratamentul de detartraj cu ultrasunete reduce sensibilitatea dentara, precum si sangerarile gingivale din timpul sau ulterior operatiunilor.
ATENTIE: Tartrul favorizeaza aparitia bolilor parodontiale

Beneficiile pachetului curpins in prezenta oferta de detartraj cu ultrasunete si periaj profesional:

  • DETARTRAJUL preintampina aparitia bolilor parodontale (boala parodontala este boala ce duce la pierderea dintilor sanatosi)
  • Scaderea riscurilor de suprainfectare dentara
  • DETARTRAJUL reduce sensibilitatea dentara
  • Reimprospateaza respiratia
  • Este cea mai indicata metoda de albire a dintilor recomandata de medicii stomatologi
  • Cresterea sanatatii dentare a pacientului
  • Efectuarea detartrajului cu ultrasunete si a periajului profesional o data la 6 luni pentru pacientii fara probleme, o data la 4 luni pentru pacientii cu implanturi dentare si o data la trei luni pentru pacientii fumatori este CEA MAI BUNA METODA de prevenire a bolilor dentare
  • Pretul ofertei este un pret corect pentru pacientii nostrii, principala dorinta a noastra fiind aceea de a incuraja pacientii sa aiba grija de dantura proprie!

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de prezenta OFERTA DE DETARTRAJ CU ULTRASUNETE SI PERIAJ PROFESIONAL?


Click AICI si inscrie-te ACUM pentru a beneficia de aceasta OFERTA!

 

 

“Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din CRIS SMILE ceea ce este astazi.

Va multumesc VOUA – PACIENTII CRIS SMILE!”

 

1
×
Salut,
Te putem ajuta cu ceva?