Remodelarea si Marirea Volumului Buzelor

Tratamente pentru remodelarea si marirea volumului buzelor

Buzele carnoase au fost considerate dintotdeauna un simbol al senzualitatii feminine si totodata reprezinta visul multor femei. Dar cand “mama-natura” nu s-a aratat prea generoasa, remediul il puteti gasi in cabinetul de stomatologie Bucuresti Cris Smile. Aici aveti posibilitatea sa apelati la estetica faciala si la tratamentele personalizate pentru remodelarea si marirea volumului buzelor.
Pentru o prima sedinta in cabinetul stomatologic Bucuresti Cris Smile aveti nevoie doar de o programare si in scurt timp veti avea parte de buzele pe care poate ca nu le-ati avut niciodata. Medicii nostri, specializati in estetica faciala, se folosesc in acest scop de filerele pe baza de acid hialuronic. Interventiile complet neinvazive permit reconturarea si redefinirea volumului buzelor, astfel incat acestea sa fie mai carnoase si mai senzuale.  profilaxie 12

Indicatii pentru remodelarea si marirea volumului buzelor

Buzele au un rol esential in estetica faciala a fiecarui individ. Insa pentru multe reprezentante ale sexului frumos, visul de a-si conserva frumusetea faciala si volumul buzelor pare sa se risipeasca pe masura ce inainteaza in varsta.
Dar caracteristicile faciale nu sunt nici pe departe similare, la fel cum nici buzele nu sunt toate egale. Tocmai din acest motiv, multe dintre aceste femei nu s-au putut bucura nicicand de buze perfecte.
Din punct de vedere morfologic, in ciuda variabilelor ce le diferentiaza (asimetrii, riduri), buzele pot fi clasate in cateva categorii de baza:
• Buze subtiri (ambele buze sunt subtiri);
• Hipertrofia interna (buza de sus este mai subtire decat cea de jos);
• Buze asimetrice;
• Buze cu riduri periorale;
• Buze neconturate, cu marginile putin definite;
• Combinatie de buze subtiri, asimetrice, cu riduri.
Daca buzele sunt atat de diferite, ramane de inteles ca si abordarea terapeutica pentru remodelarea si marirea volumului buzelor difera. Unele paciente isi doresc buze putin mai “pline”, in timp ce altele aspira doar la un contur ceva mai bine definit sau la eliminarea ridurilor fine.
Indiferent despre ce tip de corectie este vorba, remodelarea fi realizata prin tratamentele noastre de estetica faciala. Insa rezultatele finale depind in mare masura de fizionomia pacientelor ce ne solicita acest tip de interventie estetica.

Obiectivele tratamentelor pentru remodelarea si marirea volumului buzelor  restaurari 6

Din pacate, moda excesului de zel ramane valabila si in aceasta ramura estetica. Adeseori ne confruntam cu pacienti sau paciente trecute deja prin niste experiente destul de traumatizante pentru remodelarea si marirea volumului buzelor. In situatii similare, rezultatele au fost departe de asteptari.
Intelegem asadar neincrederea celor care au devenit victimele terapeutilor neexperimentati in estetica faciala. Odata ce ne solicitati ajutorul, noi reusim mai mult decat doar sa imbunatatim zona perioarala “devastata” deja. Scopul terapiilor noastre medicale de remodelare si marire a volumului buzelor prin intermediul filerelor cu acid hialuronic, este sa:
• Redefinim conturul buzelor la pacientele de toate varstele;
• Conferim volum buzelor subtiri ce dau asprime trasaturilor faciale;
• Contribuim la formarea unor buze mai pline;
• Reconstruim o anumita simetrie orala, corectand asimetriile;
• Contribuim la intinerirea profilului si la estetica faciala in ansamblu;
• Redam tonusul si fermitatea buzelor;
• Hidratam buzele cu tendinta de uscare;
• Cream buze senzuale, dar nicidecum vulgare.

Rezultatele obtinute prin remodelarea si marirea volumului buzelor

Ca in orice cura dentara, si rezultatele obtinute prin remodelarea si marirea volumului buzelor depind in mare masura de punctul de plecare. Acesta este si motivul pentru care in avanpremiera interventiilor de estetica faciala, discutam cu pacientii si le expunem nu doar riscurile, ci si probabilitatile de reusita.
Spre exemplu, in cazul unor riduri nazo-labiale pronuntate, ce au nevoie chiar de un lifting, pacientii nu trebuie sa se astepte la miracole. Este imposibila atenuarea lor utilizand o singura fiola injectabila de acid hialuronic si va fi nevoie de mai multe sedinte succesive pentru umplerea ridurilor.
Si in cazul interventiilor pentru remodelarea si marirea volumului buzelor, rezultatele finale depind de situatia de la care se pleaca. Daca ne viziteaza o doamna sau o domnisoara cu buzele subtiri, o singura sedinta va fi indeajuns pentru evidentierea conturului si a umple buza superioara si cea inferioara astfel incat acestea sa se evidentieze comparativ cu situatia anterioara.
Nefiind vorba despre un filer permanent, injectia cu acid hialuronic ce are drept scop remodelarea si marirea volumului buzelor, va ofera doar rezultate temporare. Mai exact, dupa ce este inserata sub cute, substanta aumentativa este metabolizata de organism si absorbita lent. Durata rezultatului depinde de tipul preparatului si de concentratie, precum si de zona in care este injectat.

 

• Tratamentul ce are ca obiectiv remodelarea si marirea volumului buzelor le este recomandat si barbatilor. Acestia il aleg in asociere cu umplerea ridurilor din zona perioarala, nazo-labiala si perioculara;
• Sedinta finalizata cu remodelarea si marirea volumului buzelor are o durata de cel mult 30 de minute, in timp ce rezultatele ajung sa fie garantate chiar si pentru o perioada de 12 luni;
• Independent de dorintele “aspirantelor” la buze carnoase, ne asumam responsabilitatea sa ne ghidam in functie de particularitatile faciale ale fiecarei paciente. Doar in acest fel, rezultatele vor reprezenta o reusita, nu un faliment.

 

 

doctor empatie fiecare pagina fix