Despre noi

Despre noi

prezenare clinicaStomatologie, Cabinet stomatologic Bucuresti, Clinica stomatologica

Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti

Inca de cand pasiti in aceasta lume, primul lucru pe care-l vedeti este surasul mamei. Si-l primiti neconditionat, pentru tot restul permanentei voastre terestre…

Cabinet stomatologie Bucuresti. Cine suntem noi si care sunt calitatile noastre?

Medicii nostri dentisti

Prin munca si pasiunea noastra, suntem in masura sa va ajutam sa-i rasplatiti pe cei dragi cu acelasi zambet impecabil, ca si faptura ce v-a dat viata. Rolul nostru, al medicilor Cris Smile, cabinet de stomatologie Bucuresti, incepe odata cu terapiile profesionale pe care vi le propunem. In acest scop, va invitam sa ne insotiti intr-o calatorie unica.

Tratamentele noastre dentare

Rand pe rand, aveti ocazia sa descoperiti cele mai potrivite cure de stomatologie copii si adulti, incepand de la cele deortodontie si profilaxie dentara, pana la cele de pedodontie si estetica faciala, pe care le puteti vizualiza in categoria de Tratamente.

Abilitatile medicilor nostri stomatologi

Tratamentele noastre profesionale de stomatologie Bucuresti sunt permise datorita personalului medical competent, bine pregatit, ce-si pune la dispozitia pacientilor intreaga pricepere si experienta, la un pret accesibil tuturor.

Cabinet stomatologie Bucuresti. Care este filozofia noastra?

Credem in estetica si functionalitatea danturii

Obiectivele noastre sunt curele dentare, dar inainte sa ne gandim cum am putea inlocui dintii cu implanturi dentare, incercam sa-i recuperam. Si pe langa conservarea functionalitatii dintilor, suntem interesati sa mentinem si o excelenta estetica dentara.

Credem in confortul pacientilor nostri

Mai intai de toate, suntem convinsi ca fiecare pacient are dreptul la cele mai potrivite terapii medicale. Totodata, cei care sunt motivati sa ne viziteze si au gasit curajul sa o faca, trebuie ajutati sa se simta cat mai confrotabil si in largul lor inca din clipa in care se aseaza in fotoliul acestui cabinet de stomatologie Bucuresti.

Credem in terapiile pe intelesul fiecarui pacient

Poate ca decideti sa ne abordati pentru prima oara, poate folosindu-va de telefon sau de e-mail ori preferati o prima vizita „live”. Indiferent de modalitatea prin care ne contactati, personalul nostru medical are pregatirea necesara sa va explice pas cu pas fiecare etapa a tratamentelor de stomatologie copii sau adulti.

Credem in comunicarea cu pacientii

Orice cabinet stomatologic din Bucuresti ar trebui sa mizeze pe colaborarea dintre medici si pacienti. Noi am reusit chiar si aceasta performanta, motiv pentru care copiii, adolescentii, tinerii si adultii au hotarat sa ne solicite serviciile si tratamentele. Pentru ca aici, la Cris Smile, cabinet stomatologie Bucuresti, totul este posibil, la fel ca terapiile fara durere.

Credem in sanatatea psihofizica a fiecarui pacient

Obiectivele finale ale medicilor ce-si practica meseria in acest cabinet de stomatologie Bucuresti, coincid cu pastrarea sanatatii orale a fiecarui pacient. Si pentru ca suntem atenti la confortul celor in cautare de tratamente de stomatologie Bucuresti, nu neglijam nici bunastarea fizica si mentala a „clientilor”, carora le oferim cure complete sub anestezie.
Amabilitatea si disponibilitatea sunt calitati esentiale, avute de fiecare medic ce opereaza in acest cabinet de stomatologie Bucuresti. Pentru ca mai presus de o simpla sedinta la dentist, succesul vizitelor si tratamentelor noastre de specialitate se bazeaza in primul rand pe increderea pe care o cladim in raportul cu pacientii.
Incepeti cu o programare la Cris Smile, cabinet de stomatologie Bucuresti! De restul ne vom ocupa noi, iar beneficiarii cei dintai si cei din urma sunteti toti cei care, cu mic, cu mare, v-ati hotarat sa faceti ceva pentru reabilitarea si infrumusetareadanturii.

doctor empatie fiecare pagina fix

1
Salut,
Te putem ajuta cu ceva?
Powered by
SIMPLE SIDE TAB