Viziunea misiunea si valorile noastre!

Viziunea, Misiunea si Valorile Cris SMile Studio

Viziunea Cris Smile Studio:

Sa aiba in portofoliu peste 100.000 de client activi ce isi doresc sa beneficieze doar de acele tratamente dentare de care ei au cu adevarat nevoie!

Misiunea Cris Smile Studio:

Sa livram mai mult decat promitem prin planul de tratament… Sa livram FERICIRE!

 • Satisfacerea nevoilor reale ale clientilor reprezinta misiunea nostra principala. Ascultam nevoile si dorintele tuturor clientilor nostri si le oferim cele mai potrivite solutii, in conditii de maxima seriozitate si responsabilitate.
 • Livram servicii stomatologice cel putin la nivelul la care noi ne-am dori sa beneficiem de ele.
 • Ne punem tot timpul in locul pacientului nostru si prin empatie prestam exact ce fiecare are nevoie, la nivelul profesional si uman de care noi am vrea sa beneficiem!
 • Investim constant in siguranta pacientilor dar si a noastra, sa avem tot timpul cele mai performante echipamente de sterilizare si dezinfectie, dar si in perfectionarea constanta a tuturor angajatilor si partenerilor nostril (cursuri, seminarii, congrese atat interne cat si internationale).

Valori Cris Smile Studio:

 1. Integritate: Ceea ce promitem, facem. Ne tinem intotdeauna de cuvant!
 2. Sinceritate: Spunem intotdeauna adevarul. Nu recomadnam niciodata altceva decat ceea ce ai cu adevart nevoie. “Cinstea cantareste mai mult decat banul!”
 3. Empatie: Ne punem tot timpul in locul tau! Intelegem intotdeauna nevoia si dorinta ta si actionam intocmai. Credem in zicala: “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!”
 4. Succes: Suntem dedicati si dam 100% in tot ceea ce intreprindem. Suntem interesati in a ajuta cat mai multi pacienti sa-si gaseasca fericirea, confortul propriu, zambetul sa-si racestige increderea in ei, deoarece succesul tau este priritatea numarul 1 pentru noi.
 5. Excelenta: Bun, nu este sufucient. Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem tuturor pacientilor nostri.
 6. Respect: Nu promovam zicala “Clientul nostru, stapanul nostru!” dar in schimb credem in proverbul: “Respecta ca sa fii respectat!”
 7. Corectitudine: Cautam si vrem doar acei pacienti ce isi respecta banii dar si lucrul bine facut, asa cum suntem noi!
 8. Asumare: Ne asumam toate criticile dar si meritele deoarece numai asa ne putem perfection constant. Cautam feedback constant si suntem transparenti in tot cee ace facem.
 9. Responsabilitate: Toata echipa noastra este responsabila 100% in raport cu orice nevoie si dorinta a ta. Lucram toti impreuna responsabil pentru a raspunde prompt la nevoile si dorintele tale.
 10. Bogatie: Suntem oameni bogati… si bogatia nu consta doar in bani. Ea se bazeaza pe ce avem in interior si pe ce transmitem celor din jur. Impactul pozitiv pe care reusim sa-l lasam in urma defineste bogatia noastra!

Dr. Munteanu Adriana Cristina
1
Salut,
Te putem ajuta cu ceva?
Powered by
SIMPLE SIDE TAB