Implant dentar pret

Implant dentar. Pret Implant Dentar! Tarife Implanturi Dentare! 10 Avantaje ale implantului dentar! Beneficiile unui implant dentar. De ce Implant Dentar? Procedura de inserare a implantului dentar! Cat costa un implant dentar?

Implant dentar, cea mai buna solutie restaurativa

 • Prin tratamentele noastre de implantologie, reusim sa punem capat suferintelor si frustrarilor cu care se confrunta pacientii edentati total sau partial. Prima solutie pe care le-o propunem si care le ofera acestora sansa sa-si recapete increderea in sine, este inserarea unui implant dentar. Acesta are rolul sa inlocuiasca o radacina naturala sau mai multe si in consecinta, permite recuperarea functiilor si a esteticii orale.
 • Din pacate, de multe ori cauzele naturale (varsta inaintata), cele de natura patologica (prezenta bolii parodontale) sau evenimentele nefericite (traume, accidente) sunt aproape imposibil de prevazut si de evitat. Daca in trecut, unica varianta pentru substituirea unui dinte sau a mai multor dinti erau restaurarile dentare (proteze, coroane, punti dentare), tehnologiile avansate ale vremurilor actuale permit si alternative mult mai eficiente, prin fixarea chirurgicala de implanturi dentare.
  implant dentar

  implant dentar

Implant dentar. Caracteristici de baza

Nu conteaza motivele pentru care dintii naturali pot sa cada. Cu un implant dentar, medicii cabinetului stomatologic Cris Smile va pot ajuta sa va recapatati zambetul.

Un implant dentar nu este altceva decat o radacina dentara artificiala ce imita radacina naturala, ce are in componenta:

 • O radacina din titaniu, introdusa printr-o interventie chirurgicala in tesutul osos al mandibulei sau al maxilarului;
 • Un bont protetic ce serveste ca suport pentru sustinerea unei coroane dentare, proteze sau punti.Materialul cel mai des utilizat pentru un implant dentar este titaniul, metal biocompatibil cu tesuturile organismului uman, cu proprietati osteointegrative (este tolerat de tesusturi si organismul nu declanseaza dupa inserare un mecanism automat de respingere). Prin urmare, odata cu trecerea timpului, implantul dentar devine parte integranta a structurii osoase, permitandu-i acesteia conservarea.

Implant dentar. Procedura de implantare dentara

Inainte de interventia propriu-zisa, medicul specialist in implantologie si chirurgie alveolara evalueaza starea generala de sanatate a pacientilor „candidati” pentru implant dentar, precum si tesutul osos disponibil. Atata timp cat nu exista contraindicatii, medicii nostri va informeaza despre fiecare pas al interventiei si despre modalitatile de conservare ale implantului dentar.
Procedura de implantare, complet nedureroasa, este efectuata in doua etape:

 • Faza chirugicala;

 • Faza protetica.

Implant dentar. Faza chirurgicala  implantologie 5

 • Faza chirurgicala consta intr-o mica interventie chirurgicala, pe care unul dintre medicii cabinetului nostru o executa sub anestezia locala sau sedare generala asistata IV. Tehnica prevede realizarea unei incizii gingivale, urmata de perforarea tesutului osos in care urmeaza sa fie aplicat implantul dentar.
 • Odata ce mini-interventia a fost finalizata, mai poate fi nevoie de cateva puncte de sutura pentru retusarea tesutului gingival incizat, astfel incat implantul dentar sa ramana acoperit de gingii. Succesul interventiei depinde de capacitatea tesutului osos de a creste in jurul implantului dentar fara sa-l respinga (proces de osteointegrare).
 • In alternativa, se poate insera un pilastru temporar, ce apare ca o proeminenta deasupra implantului dentar. Bontul protetic provizoriu este mentinut pana la cicatrizarea zonei incizate, fara sa influenteze capacitatea de vindecare a gingiei si a tesutului osos.

Implant dentar. Faza protetica

 • In lunile succesive, dupa completa integrare osoasa a structurii artificiale, medicul specialist completeaza tratamentul cu montarea coroanei dentare sau cu pozitionarea unei punti ori proteze dentare.
 • Pe parcursul acestei etape, la nivelul gingiei, poate fi nevoie de inca o incizie superficiala pentru descoperirea implantului dentar si aplicarea bontului protetic. Dupa prelevarea amprentei dentare, in laboratorul odontotehnic specialistii nostri confectioneaza lucrarea protetica.
 • Pe parcursul unei vizite ulterioare, lucrarea restaurativa pregatita conform mulajului, este atasata bontului protetic al implantului dentar.

Implant dentar. 10 Avantaje ale implantului dentar

Pierderea dintilor naturali (edentatie) a reprezentat dintotdeauna o etapa traumatizanta in viata oamenilor, ce si-a pus amprenta pe relatiile sociale si profesionale ale acestora. Implantologia le ofera pacientilor sansa reabilitarii totale a danturii cu implanturi dentare permanente. Acestea, spre deosebire de alte solutii restaurative prezinta multiple avantaje:

 • Impiedica atrofierea tesutului osos

Atunci cand lipseste un dinte sau mai multi, tesutul osos de sustinere tinde sa se atrofieze, iar implantul dentar previne pierderea osoasa.

 • Salveaza dintii alaturati

Absenta unui element dentar poate fi corectata fie prin montarea unei punti dentare (presupune sacrificarea dintilor alaturati), fie prin inserarea unui implant dentar (nu mai necesita prelucrarea altor dinti).

 • Implantul dentar este stabil  implantologie 6

Similare structurilor dentare naturale, cu radacina si coroana, un implant dentar ii ofera lucrarii restaurative stabilitate, pacientul nemiavand senzatia de corp strain in cavitatea orala.

 • Reduce riscurile de inflamatii

Solutia oferita de implantologie diminueaza senzatiile de durere, precum si inflamatiile la care sunt supusi pacientii ce apeleaza la lucrarile protetice mobile.

 • Implantul dentar este de durata

Daca persoanele sunt atente la igiena orala, implantul dentar are toate sansele sa reziste o perioada indelungata, fara sa mai fie necesara inlocuirea lui.

 • Reface estetica faciala

Implantarea dentara permite restabilirea trasaturilor faciale ale pacientilor edentati, carora lipsa dintilor le modifica fizionomia (aspectul facial apare usor imbatranit).

 • Ofera cea mai buna solutie estetica

Implantul dentar este singura solutie restaurativa ce se apropie cel mai mult de dintii naturali, imitand foarte bine cromatica, transparenta, forma, culoarea si textura acestora.

 • Ofera cea mai eficace solutie functionala

Cu un implant dentar, pacientii au parte de cea mai eficace solutie functionala, putandu-si recupera in totalitate functia de masticatie la fel ca in cazul danturii naturale.

 • Permite recapatarea increderii

Persoanele supuse interventiei de implantologie pot sa-si desfasoare orice activitate ca si cum ar avea doar dinti naturali, ceea ce le va creste increderea de sine si le va limita frustrarile.

 • Permite reabilitarea la orice varsta

Pacientii cu implanturi dentare se pot reintoarce la viata normala, inclusiv la obiceiurile alimentare de odinioara, fara sa mai fie limitati de varsta inaintata, ce echivaleaza de multe ori cu edentatia totala.

Implant dentar. Recomandari:

 • Pentru prevenirea infectiilor postoperatorii, medicul stomatolog va poate prescrie administrarea de substante farmaceutice antiinflamatoare si de antibiotice;
 • Pentru garantarea unor prestatii optime ale implantului dentar, igiena dentara este absolut necesara, in caz contrar, pacientii fiind expusi infectiilor;Sunt esentiale si vizitele periodice ulterioare, pe parcursul carora specialistul in implantologie va controla starea structurilor implantate, precum si starea tesutului osos ce sustine implantul dentar.

Pret Implant Dentar. Tarife implanturi dentare. Tarife practicate in cadrul clinicii noastre in implantologie

ETAPA I

Etapa I – Implant dentar MIS (inserarea implantului)

 500 EURO  390 EURO
Etapa I – Implant dentar BREDENT (inserarea implantului)  650 EURO 550 EURO
Sistem Fast&Fixed Bredent (Germania) – ALL ON 4 (4 implanturi + 4 bonturi protetice + lucrare fixa provizorie) 4250 euro
Sistem Fast&Fixed Bredent (Germania) – ALL ON 6 (6 implanturi + 6 bonturi protetice + lucrare fixa provizorie) 5000 euro
Etapa I – Implant dentar Megagen AnyOne (inserarea implantului) 550 euro
Etapa I – Implant dentar STRAUMANN 800 euro
Etapa I – Implant dentar NOBEL BIOCARE 1000 euro
Etapa I – Implant dentar ALPHA BIO (inserarea implantului) 390 euro
Etapa I – Implant dentar ALPHA GATE (inserarea implantului) 390 euro
Etapa I – Implant dentar PALTOP (inserarea implantului) 390 euro
Etapa I – Implant dentar DENTIX (inserarea implantului) 290 euro

ETAPA A II A – Descoperirea implantului

Etapa a II a – descoperire implant (include si bontul de vindecare dupa 4-6 luni )

150 ron

ETAPA A III A – Protetica pe implant

Coroana compozit provizorie 80 ron
Proteza tip Kemeny 300 ron
Modelare in scop diagnostic / dinte (Wax-up) 50 ron
Coroana metalo – ceramica pe implant (nu include bontul angulat) 990 ron
Coroana pe implant Nobel Biocare (include bontul protetic)  550 euro
Coroana pe implant Straumann (include bontul protetic)  450 euro
Coroana ceramica pe suport zirconiu pentru implant Straumann (include bontul protetic) 600 euro
Proteza pe implant 2000 ron
Bont protetic drept in functie de implant
Bont protetic angulat in functie de implant
Manopere chirurgicale adiacente implanturi
Sinus lift extern (nu include materialele) 2000 ron
Manopera aditie osoasa 0,5 intre 200 ron si 500 ron
Sinus lift intern (nu include materialele) 1500 ron
Regenerare tisulara ghidata (os 0.5g + membrana 25×35 mm) 1000 ron
Preturi comparative Biomateriale / ( materiale necesare aditiei osoase; sunt necesare in anumite situatii impuse de medicul specialist implantolog)
GEISTLICH
Bio-os 0.5 g 500 ron
Bio-os 2 g 1200 ron
Bio-gide 25x 25 mm 800 ron
OSTEOBIOL
Gen-os 0.25g 231 ron
Gen-os 0.5g 329 ron
Gen-os 1g 520 ron
Gen-os 2g 1010 ron
Evolution 20x20mm 485 ron
Evolution 30x30mm 607 ron
Evolution 25x35mm 485 ron

 implant dentar in rate

cristina munteanu doctor empatie

1
Salut,
Te putem ajuta cu ceva?
Powered by
SIMPLE SIDE TAB