Oferta bijuterii dentare

04- implant dentar Adin

Oferta bijuterii dentare / Oferta estetica dentara

Profita de oferta limitata pentru bijuterii dentare in cadrul cabinetului stomatologic CRIS SMILE.

Vino acum la cabinet pentru a profita de oferta si pentru a beneficia de un tratament de estetica dentara de specialitate.

Pret oferta bijuterie dentara – 200 lei

Bijuteriile dentare sunt de fapt accesorii menite sa dea o stralucire aparte danturii. Splendoarea acestor ornamente pretioase, similare bijuteriilor traditionale, au capacitatea de a atrage privirile persoanelor carora le vorbiti sau le zambiti.

Aplicarea de bijuterii dentare sau Skyce, asa cum mai sunt ele numite, reprezinta o procedura cosmetica deosebit de cautata de catre persoanele tinere ce doresc sa-si personalizeze zambetul. Se pot fixa pe fatetele exterioare ale dintilor frontali superiori (incisivii laterali), cei mai vizibili de altfel in timpul vorbirii.

Materialele utilizate pentru confectionarea micilor decoratiuni sunt compatibile cu structurile dentare si cavitatea orala a pacientilor. Ramane la latitudinea fiecarui doritor daca opteaza pentru pietre pretioase, semi-pretioase sau diamante. Efectul este aproximativ acelasi, anume un suras unic, mai luminos, mai frumos, mai atragator.

1
×
Salut,
Te putem ajuta cu ceva?