ESTETICA FACIALA

Estetica faciala. Intinerire fara bisturiu, cu acid hialuronic

Atunci cand timpul trece ireversibil, imbatranirea nu poate fi nicicum oprita. Si totusi, prin tratamentele de estetica faciala, semnele timpului, ce galopeaza fara incetare, pot fi ameliorate macar pentru o vreme. Secretele se afla in filerele cu acid hialuronic, considerate o adevarata mana cereasca pentru oricine a descoperit primele riduri.
Procesul de imbatranire este inevitabil, dar in fiecare persoana, indiferent de varsta, salasluieste o dorinta ascunsa de a conserva prin orice mijloc un aspect tanar al tenului si a pielii in general. Pana si cei trecuti de prima tinerete isi manifesta tendinta de a-si mentine tanar spiritul si sufletul. Insa cum ar putea fi pastrata nealterata o personalitate vibranta, cand „ambalajul” lasa de dorit?

Estetica faciala. Ce este acidul hialuronic?  profilaxie 23

Filerele cu acid hialuronic reprezinta medicatia cea mai in voga pentru corectarea fara bisturiu a neajunsurilor estetice. Sunt utilizate pentru atenuarea ridurilor, remodelarea trasaturilor fetei sau modificarea proportiilor buzelor. Succesul se datoreaza nu doar efectului garantat pe care-l au tratamentele de estetica faciala cu acid hialuronic.
Mai exact, acidul hialuronic este o substanta naturala prezenta in orice organism viu, indiferent daca este vorba doar despre bacterii sau despre animale si fiinte umane. Existent si in tesuturile pielii, molecula de acid hialuronic este esentiala pentru formarea colagenului si a fibrelor elastice, conferindu-i epidermei rezistenta si elasticitate. Totodata, intervine in mentinerea hidratarii cutanate.

Estetica faciala. Sedinta de injectare cu acid hialuronic

Injectarea fiolelor de acid hialuronic, spre deosbire de tratamentele de chirurgie estetica, nu este o procedura invaziva si nu are nevoie de bisturiu. Este vorba despre o simpla sedinta de estetica faciala, ce nu presupune efectuarea vreunei incizii si care se poate desfasura in cabinetul stomatologic.
Dupa evaluarea inestetismelor pielii (tipul de riduri, profunzimea acestora, pozitionarea, leziunile pielii, etc.), medicii cabinetului de stomatologie Bucuresti Cris Smile selecteaza tipul de acid hialuronic injectabil (fiolele difera in functie de densitate). Intr-un moment urmator, procedura continua cu infiltrarea substantei imediat sub piele, in corespondenta inestetismului de corectat.
Medicul terapist se foloseste in acest sens de un ac foarte subtire, cu care injecteaza mici cantitati de acid hialuronic, fara sa lase urme pe piele. Tehnica poate fi pusa in practica chiar si fara anestezie locala, pacientii reusind sa suporte fara probleme intepaturile si senzatiile de piscatura. In cazul pacientilor hipersensibili, procedura de injectare a filerelor se poate efectua sub anestezie locala.
Dupa injectare, chiar daca zona „de lucru” apare usor inflamata, inrosita si tumefiata, operatiunea nu se finalizeaza cu vreo cicatrice. La cateva zile distanta, fara sa fie nevoie de vreo medicatie speciala, efectul secundar (inflamatii, iritatii) va disparea in totalitate, ramanand vizibil doar rezultatul dorit.

Care este rolul acidului hialuronic in estetica faciala?  profilaxie 15

Alteratia continutului de acid hialuronic contribuie progresiv la imbatranirea pielii si implicit la aparitia primelor riduri. Din pacate, odata cu trecerea anilor si cu avansarea in varsta, acidul hialuronic este tot mai putin sintetizat de celulele epidermice, iar consecinta este cea prea bine stiuta de toti: ridurile.
In tratamentele noastre de estetica faciala, injectiile cu acid hialuronic reprezinta solutia ideala daca se doreste:
• Crearea unui efect de umplere a ridurilor statice;
• Remodelarea si marirea volumului buzelor;
• Remodelarea conturului fetei;
• Cresterea volumului pometilor;
• Minimizarea leziunilor pielii (cicatrici datorate acneii sau unor traume).
Utilizarea filerelor cu acid hialuronic are ca finalitate revitalizarea si intinerirea epidermica, tocmai pentru ca:
• Stimuleaza functiile celulare;
• Reda pielii mature aspectul tanar;
• Ajuta la hidratarea tesutului cutanat;
• Favorizeaza regenerarea celulara;
• Contribuie la prevenirea imbatranirii precoce.

Estetica faciala. Ce defecte pot fi corectate cu acidul hialuronic?

Curele de estetica faciala pe baza de acid hialuronic injectabil sunt indicate pentru tratarea unor inestetisme precum:
• Ridurile labiale verticale, formate in zona periorala (in jurul gurii) si datorate fumatului, imbatranirii sau mimicii faciale;
• Riduri faciale superficiale, cauzate pe de o parte de imbatranirea precoce a pielii, iar pe de alta de expunerea prelungita la soare;
• Ridurile perioculare sau asa-zisele riduri „laba gastii” ce se formeaza din cauza mimicii faciale excesive;
• Ridurile glabelare (dintre sprancene), datorate tot mimicii;
• Zigomii lipsiti de volum si aplatizati, ce-i confera fetei, in ansamblu, un aspect „lasat”, usor imbatranit;
• Buzele subtiri, considerat de fapt un defect genetic pe care in special femeile doresc sa-l corecteze injectandu-si acid hialuronic.

Estetica faciala. Posibilitati de tratament cu acid hialuronic

Tratamente de estetica faciala pentru remodelarea si marirea volumului buzelor
Tratamentele noastre personalizate de estetica faciala va permit remodelarea si marirea volumului buzelor. Procedura nu este invaziva si poate fi efectuata sub anestezie locala, fara efecte colaterale. Rezultatele oferite, desi temporare, au o perioada de garantie de circa 6-12 luni.
Tratamente de estetica faciala pentru umplerea ridurilor
Prin tratamentele noastre pentru umplerea ridurilor ne adresam atat tinerilor, cat si celor care aproape ca au uitat de vremurile tineretii. Inestetismele cel mai usor de corectat sunt ridurile de expresie din zona glabelara sau perioculara, cat si ridurile de batranete, localizate in jurul gurii sau la baza nasului.

 
doctor empatie fiecare pagina fix

1
Salut,
Te putem ajuta cu ceva?
Powered by
SIMPLE SIDE TAB