Remodelare estetica

Remodelare estetica

Tratamente de remodelare estetica si de corectii gingivale

Un zambet frumos echivaleaza cu armonia perfecta dintre dinti si gingii. Tratamentele de remodelare estetica se adreseaza pe de o parte corectiilor gingivale, iar pe de alta, indreptarii structurilor dentare vizibil afectate de denivelari. Alaturi de alte proceduri pentru imbunatatirea aspectului danturii, sunt clasate in categoria terapiilor de estetica dentara.
Cu un zambet este aproape imposibil sa dati vreodata gres, chiar daca este vorba despre un sef extrem de sever sau despre un rival ori rivala. Si pentru ca surasul este cel mai bun remediu, este de datoria fiecarei persoane sa incerce prin toate metodele sa-l intretina, iar daca este nevoie, sa-l si infrumuseteze prin tratamentele noastre de remodelare estetica.

Rolul interventiilor de remodelare estetica  restaurari 8

 Sunt numeroase persoanele care din cauza inestetismelor dentare, aproape ca refuza sa mai zambeasca sau evita surasul natural, fortandu-se sa-si mentina stranse buzele. Aparent, poate sa nici nu fie vorba despre o afectiune dentara propriu-zisa, ci mai degraba despre o malformatie gingivala, prezenta inca de la nastere si usor recunoscuta datorita „alunecarii” gingiei peste coroana dentara.
Alti pacienti, cu toate ca au o dantura impecabila din punct de vedere cromatic, ce nu prezinta leziuni de tipul cariilor dentare, se pot confrunta cu alinierea deficitara sau cu aspectul de „dinti suciti” sau de „dinti incalecati”. Nu intotdeauna tratamentele de ortodontie cu aparate fixe sau mobile se dovedesc eficiente 100 %, motiv pentru care trebuie completate cu terapiile de remodelare estetica.
Pentru un look impecabil al danturii, aspectul morfologic, structura si functionalitatea dintilor sunt la fel de importante. Iar prin remodelare estetica se pot echilibra toate elementele caracteristice unei cavitati oro-dentare cat mai aproape de perfectiune.

In ce consta tratamentele noastre de remodelare estetica?

 Anatomia dentara, indiferent de conditia sociala a pacientilor, de cele mai multe ori, nu este lipsita de imperfectiuni. Din fericire pentru pacientii acestui cabinet stomatologic, prin remodelare estetica pot fi corectate cateva dintre cele mai frecvente anomalii dentare:
• Hiperplazia gingivala;
• Recesiunea gingivala.
Tratamente de remodelare estetica in hiperplazia gingivala Hiperplazia gingivala, recunoscuta datorita aspectului de „dinti scurti”, cu o eruptie incompleta, este considerata o problema de estetica dentara. Si reprezinta o realitate cu care se confrunta pacientii de toate varstele si care nu se datoreaza igienei dentare deficitare.  implantologie 7
Asa-zisul „gummy smile” sau „suras gingival” poate fi corectat apeland la tratamentele de remodelare estetica. Prin interventiile pe care le efectuam in cabinetul stomatologic Cris Smile, se indeparteaza tesutul gingival in exces (gingivectomie). In acest fel se corecteaza proportia existenta intre partea alba (coroana dentara) si partea rosie (gingii).
Avantajele sunt vizibile imediat, pacientii remarcand imbunatatirea aspectului danturii si expunerea completa a coroanelor dentare. Forma dintilor este ameliorata si odata cu aceasta, persoanele in cauza isi recapata increderea in zambetul afisat.
Tratamente de remodelare estetica in recesiunea gingivala
 In alte cazuri, pacientii acuza prezenta unui alt inestetism, cel cu „dinti alungiti”, cunoscut in terminologie medicala ca recesiune gingivala. In situatii similare, are loc descoperirea excesiva a coroanelor dentare, concomitent cu retragerea gingiilor.
Printre principalii factori cauzatori se numara boala parodontala, caracterizata de inflamarea gingiilor si a parodontiului. La originea proceselor inflamatorii se poate afla o carenta in igiena dentara sau / si acumularile de tartru ce au drept consecinta formarea „buzunarelor” gingivale. 
Afectiunea, cunoscuta ca boala parodontala, se poate afla in diverse stadii de evolutie, ce echivaleaza cu „dezgolirea” mai mult sau mai putin accentuata a coroanelor dentare. Atunci cand igiena dentara corespunzatoare sau tratamentele profesionale de detartraj nu amelioreaza aspectul de „dinti descoperiti”, pacientii apeleaza la remodelare gingivala (gingivoplastie). 

Remodelare estetica. Recomandari

 • Conditia reusitei interventiei de reconstructie gingivala consta in absenta proceselor inflamatorii in curs, precum si in indepartarea tuturor factorilor ce au condus la deteriorarea esteticii surasului;
• Remodelarea estetica favorizeaza sanatatea gingiilor si a structurilor dentare externe, insa nu inlocuieste terapiile de ortodontie sau / si de parodontologie;
• Controalele periodice efectuate in cabinetul stomatologic Cris Smile au rolul sa preintampine agravarea patologiilor gingivale (gingivite, parodontoze).

Tarife practicate in cadrul clinicii noastre

Ablatie coroana (indepartarea unei coroane vechi) 40 ron / element
Ablatie pivot turnat de pe canal 80 ron
Coroana provizorie in cabinet 40 ron
Coroana provizorie in laborator 90 ron
Coroana acrilat definitiva 130 ron
Dispozitiv corono radicular (pivot turnat) 180 ron
Dispozitiv corono radicular (argint) 200 ron
Pivot fibra de sticla (1 canal) + refacere bont 180 ron
Pivot fibra de sticla (2 canale) sau molar + refacere bont 220 ron
Reparare fateta acrilat 100 ron
Refacere bont 90 ron
Coroana metalica turnata 240 ron
Coroana metalo-acrilica (Weisser) 270 ron
Coroana metalo-ceramica semifizionomica (Weisser) 450 ron
Coroana metalo-ceramica total fizionomica 550 ron
Coroana Weisser zirconiu 750 ron
Coroana ceramica pe suport zirconiu 1500 ron  950 ron
Coroana integral ceramica 1190 ron
Coroana E-max pentru molari si premolari 1190 ron
Coroana E-max cu placare ceramica pentru frontali 1200 ron
Coroana metalo-ceramica pe implant (nu include bontul angulat) 990 ron
Coroana ceramica pe zirconiu pe implant 1690 ron
Cimentare cu fosfat de zinc (se taxeaza numai daca nu este executata in cadrul cabinetului nostru) 30 ron
Cimentare cu galssionomer (se taxeaza numai daca nu este executata in cadrul cabinetului nostru) 40 ron
Cimentare cu rasina adeziva (se taxeaza numai daca nu este executata in cadrul cabinetului nostru) 50 ron / element
 Proteza partial acrilica Heraeus Kulzer 800 ron
 Proteza partial acrilica cu dinti din acrilat 900 ron
 Proteza partial acrilica cu dinti din compozit 1200 ron
 Proteza total acrilica cu dinti din acrilat Heraeus Kulzer 900 ron
 Proteza total acrilica cu dinti din acrilat 1000 ron
 Proteza total acrilica cu dinti din compozit 1400 ron
Proteza partiala acrilica 800 ron 
Proteza totala acrilica 900 ron 
Proteza Kemeny 300 ron
Proteza flexibila 1500 ron 
Proteza scheletata cu sisteme speciale (sistemele sunt incluse) de la 2200 la 2500 ron – in functie de sisteme
Captusire proteza acrilica 300 ron
Inlocuire dinte in proteza 120 ron
Reparatie croset 120 ron
Reparatie proteza 150 ron
 Slefuire cu prag 100 ron
 Plasa prefabricata 300 ron

   

doctor empatie fiecare pagina fix

1
Salut,
Te putem ajuta cu ceva?
Powered by
SIMPLE SIDE TAB